Ja,Map2heal er 100 procent gratis for brugerne. . Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at få den behandling, du har brug for i timeliest måde. Mere opdaterede og fuldstændige dig med at holde din profil, jo mere du kan gøre brug af de fordele, Map2heal.
Leverandører af sundhedsydelser, der er partner med Map2heal blive en del af world health turisme. Gennem vores service, de er i stand til at præsentere sig selv i verden i 17 forskellige sprog, følge op med deres patienter, og holde kontakt med dem. De vil være i stand til at bruge medicinsk samtykke formularer, der er udarbejdet af Map2heal og revideres kraftigt af advokater i modersmål af patienter. Udbydere af sundhedsydelser er til at betale et abonnementsgebyr for at få fordele af disse tjenester. Endvidere reklamer, der vises på de sider, af læger og sundhedspersonale med gratis medlemskaber også bidrage til overskuddet.
Ja, Map2heal leverer tjenesteydelser i 17 sprog, så du nemt kan finde læger og sundhedspersonale, uanset hvor du er i verden..I øjeblikket vores tjenester er tilgængelige på engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, Kinesisk, Japansk, arabisk, tyrkisk, persisk, dansk, russisk, hollandsk, græsk, svensk og tysk.
Map2heal først dukkede op i Mellemøsten og Europa. Vores system kan bruges i andre lande, hvor der er fastsat 17languages anvendes aktivt.
Map2heal er et system, der giver mellemliggende medicinsk service til brugerne baseret på patientens præferencer. For at give dig den bedste service, du skal blot udfylde formularen fuldstændig. Når du har gjort det , så du kan følge dit læger og sundhedspersonale på dit eget netværk, kan du kommunikere med dem i dit eget sprog og sende dem test resultater (ex. Scanning, MRI, Angiogram, osv.) uden beregning. Desuden, i tilfælde af en nødsituation, kan du nå din læge i dit eget sprog, uanset hvor du er i verden. Du kan få adgang til og download af op-til-dato medicinske artikler , tidsskrifter, brochurer og bøger via vores søgemaskine. Du kan finde svar på eventuelle sundhedsrelaterede spørgsmål, ved hjælp af vores søgefunktion.
Map2heal giver et netværk indarbejde behandlere, læger, forsikringsselskaber og patienter. I dette netværk, kan du kommunikere direkte med nogen af disse parter til at få dit svar på alle de spørgsmål, du måtte have.Du vil også have adgang til oplysninger, der videregives af hospitaler og sundhedspersonale om din specifikke sygdom, symptomer og klager. Desuden system giver dig mulighed for at søge for de enkelte læger, se deres uddannelsesmæssige og faglige forbi og se deres offentliggørelse af registreringer.
Ved hjælp af avanceret filter søgning af Map2heal, kan du filtrere søgeresultaterne for sundhedsvæsenet ved deres placering, det talte sprog, der accepteres forsikringsselskab, område af ekspertise. Du kan også filtrere dem ved deres grad af aktivitet i Map2heal. På denne måde kan du vælge sundhed professionel, der er mere aktive i systemet, der kan besvare dine spørgsmål muligvis hurtigere.
Aktivitet sats af en læge eller sundhedspleje udbyder er en dynamisk tal stammer fra en algoritme, der indeholder hans/hendes niveau af aktivitet i Map2heal system gennem variabler såsom hans/hendes reaktion hastighed og timing af spørgsmål, frekvens, ved hvilken han/hun er blevet sendt testresultater, hans/hendes blogs at læse, tak beskeder er sendt, og at hans/hendes profil er besøgt. Undladelse af at vise, at denne type af aktivitet i systemet vil medføre et fald i værdien af, at læge eller sundhedsplejerske aktivitet sats. Hvis du ønsker, kan du filtrere din søgning resultaterne af læger og sundhedspersonale, der er baseret på deres aktivitet sats.
Ved hjælp af en beregningsmetode, der er defineret af sundhed forsikringsselskaber, Map2heal giver dig den bedste rejse forsikring citater for det land du planlægger at rejse til. På denne måde, kan du vælge den mest hensigtsmæssige og økonomisk overkommelig sygesikring.
Map2heal er Risiko Beregning Enheden beregner din sundhedsmæssig risiko ved at fortælle om din aktuelle sundhedstilstand og din aktuelle eller planlagte placering. På denne måde, det er i stand til at give dig en liste over læger og sundhedspersonale er du muligvis nødt til at kontakte i tilfælde af en nødsituation. Hvis du bruger Map2heal Mobile Applikation, app vil advare dig om du regionen, der er ikke tilgængelig for din nuværende sundhedstilstand.
Map2heal ønsker aldrig personlige oplysninger fra brugere.. Dine personlige oplysninger, der er gemt på din konto, anonymt og bliver ikke delt med en tredje person eller virksomheder uden tilladelse. Den mere fuldstændige din Map2heal profil er, jo mere kan du drage fordele af Map2heal.. De oplysninger, som du angiver i din profil, giver systemet mulighed for at beregne din sundhed risici under dine rejser eller dine nuværende placeringer, også sende dig underretninger om din placering ikke er tilgængelig for din sundhed status, sende dig sygesikring citater og up-to-date information om sygdom og symptomer, du finder i din profil. Du kan også se profiler for andre patienter med samme sygdom og læse om deres historier.
Ja, Map2heal gemmer dine personlige sundhedsoplysninger, uden at dine personlige identificerbare oplysninger, og det gør ikke dele dem med andre personer eller selskaber uden din tilladelse.
Map2heal er designet til at gøre dig i stand til at kommunikere med din læge i en hurtigere og nemmere måde. Ved at bruge vores file transfer system og instant messaging-modul kan du sende dine test resultater (ex. Scanning, MRI, Angiogram, osv.) til din læge og få online medicinsk rådgivning.
Ja, Når du sender en fil Map2heal første anonym patientens data eller DICOM-filer (CT, MR, Angio osv.) og derefter overfører dem alle med den AMERIKANSKE udtænkt HIPAA HITECH-teknologi. Ved denne metode overførsel af data sker i en krypteret måde, og kun på computere eller mobile enheder, der er registreret til systemet kan åbne dem. En krypteringsalgoritme, "End-to-End-Sikkerhed", og en TCP-protokollen, "Three Way Handshake", som begge opfylder E. U. standarder for online-medicinsk filoverførsel integreret i vores system. Alle DICOM-filer (CT, MR, Angio osv.) der er sendt, kan ses af en FDA godkendt DICOM viewer er skabt af vores AMERIKANSKE partner selskab, MedXT.
Alle sendt besked er leveret til sundhedspersoner straks uden beregning, uanset hvor du er i verden. Map2heal, men kan ikke garantere en øjeblikkelig reaktion på meddelelser. Sundhedspersonale kan svare dig, som passer bedst til deres tidsplan.
Du kan nyde alle de muligheder, der er nævnt ovenfor ved hjælp af Map2heal Mobil Applikation, der understøttes af Android-og IOS-operativsystemer. Med dette program, i tilfælde af en nødsituation, kan du komme i kontakt med den nærmeste læge, der taler dit sprog; ringe efter en ambulance, politi og fortjeneste fra dine ambassade ' s tjenester. For eksempel, i tilfælde af en nødsituation Map2heal Mobile Applikation, kan du finde ved hjælp af GPS-systemet i din mobiltelefon, og henvise dig til den nærmeste sundhed professionel, der taler dit sprog, og giver akut behandling. Du kan bruge denne funktion ved at konfigurere grundlæggende og avancerede panik-knappen funktioner i din mobil anvendelse.
Map2heal beregner risiko værdi afhængigt af brugerens geografiske placering. Med denne funktion, kan en liste over de mest nås læger for dig på forhånd, og forberede et kort risiko for din sikkerhed. Systemet også henvise dig til den nærmeste relevante sundhedsperson, i tilfælde af en nødsituation.
Når du har logget på din konto, kan du nå den konto indstillinger og fryse eller slette din konto ved at klikke på ikonet på højre side af menu-fanen øverst på siden. Mens denne procedure finder sted, Map2heal vil have dig til at udfylde en kort tilfredshed spørgeskema for at få din feedback.
Efter at du har oprettet en konto og er logget ind, kan du anmode om en aftale fra en bestemt læge ved at finde deres profil og klikke på "få en aftale". Efter dette, kan din læge vil komme i kontakt med dig for at bekræfte aftalen anmodning. Selv hvis din anmodning om formularen er sendt i dit eget sprog, vil det blive overført til den sundhedsperson, der er i hans/hendes eget sprog. Vi minder dig om, at Map2heal kun bærer din anmodning til sundhedsplejerske, og er ikke ansvarlig for bekræftelse af aftaler. Når der sendes en anmodning, skal du sørge for at inkludere din e-mail-adresse og/eller dit mobil nummer, ellers vil anmodningen ikke blive behandlet.
Vores team virkelig værdsætter din mening, bekymringer og klager. Du kan nemt give os din feedback ved at udfylde feedback-formularen på vores kontakt-link. Når du har brug for at indberette dine bekymringer om en læge eller et sundheds-center, kan du klikke på "report" knappen for at give os feedback. Map2heal team vil arbejde på dine bekymringer så hurtigt som muligt.