Få chancen for at samarbejde hundredvis af medlem Sundhed Institutioner på Map2heal!

Map2heal Central Agency Network System

Holde op med den seneste udvikling af teknologi i Sundheds-Turisme

Samarbejde med hundredvis af Sundhed Institutioner gennem en enkelt software-system: Forespørgsel Priser og Markedsføre din Behandling Pakker internationalt!


Tilgængelighed i 17 forskellige sprog

Være en del af Map2heal og ejer et globalt kendt hjemmeside på 17 sprog! Præsentere din behandling pakker for international patienter i deres eget sprog på din professionelle hjemmeside!

Globalt Corporate

Registrere på Map2heal med et par klik, og få mulighed for at forberede behandlingen pakker til hundredvis af Sundhed Institutioner inden for vores system.

Online Behandling Pakker

Markedet behandling pakker udarbejdet af Sundheds-Institutioner eller dig selv hele verden. Disse pakker vil blive offentliggjort på internettet, de sociale medier, sundhed, turisme, tidsskrifter og brochurer og via e-mail markedsføring med jævne mellemrum.

Citat Forespørgsel

Nå internationale patienternes data på Map2heal software system og få et pristilbud eller udtalelse fra Sundheds-Institutioner. Du kan sende disse Sundhedsmæssige Institutioner' baggrunde, faciliteter og tjenester til dine patienter, online.

Online Netværk Marketing

Gennem Map2heal ' s software-system, du kan markedsføre din Behandling Pakker alle rundt omkring i verden. Du kan også udvide din kommunikation netværk ved at tilføje dine egne internationale netværk på Map2heal. Med et enkelt klik, hundredvis af netværk kontorer begynde at repræsentere dig og sørge for service til de patienter, der er interesseret i din behandling pakker på deres eget sprog.

Tillid og Åbenhed

Map2heal gør samlinger af dine tjenester til dig, og overfører det tilbage til dig, så snart patienten kommer ud af hospitalet. Disse processer er ved at blive efterfulgt af advokater og etiske udvalg. På samme tid, kan du følge disse trin fra din profil på Map2heal.

Online Pakker

Du kan se vores pakker

Mere